Καθαρισμός Στρωμάτων

Για να βελτιώσετε την δική σας υγεία και την υγεία της οικογένειάς σας, ξεκινήστε από την περιοχή που περνάτε το 1/3 της ζωής σας, το κρεβάτι, όπου κατοικούν εκατομύρια ακάρεα, τα οποία τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα που ...
Α. Φραντζή 94, Νέος Κόσμος  -  Τηλ. 2109011424, 6946264889     ΜΕΝΟΥ
 
  Τυχαία επιλογή
 

Καθαρισμός Στρωμάτων

Η αμερικανική κυβέρνηση, οι διεθνείς oργανισμοί υγείας και οι υπηρεσίες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να πληροφορήσουν τους πολίτες για την αναγκαιότητα της αντιμετόπισης της πιο πρόσφατης σημαντικότερης απειλής, της μόλυνσης στο εσωτερικό του σπιτιού.Μέσα σε κάθε σπίτι, τα ακάραια της σκόνης ευθήνονται κατά 80% έως 90% για την αλλεργία που προκαλείται από τη σκόνη. Τα ακάρεα προέρχονται από το στρώμα σας!

Χρησιμοποιόντας τα τελευταία τεχνολιγικά επιτεύματα για να βελτιώσουμε την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας, η εμπειρία μας και τα μηχανήματά μας, είναι ιδανικά για να καθαρίσουν και να απολυμάνουν κατάλληλα τα στρώματα στα οποία κοιμάστε.

Χωρίς σηστηματικό καθαρισμό των στρωμάτων,προσκαλείτε στο οικιακό σας περιβάλλον, μια σειρά από ιατρικές παθλησεις όπως άσθμα, βροχήτιδα, λοιμώξεις, ρινίτιδα, έκζεμα, δερματίτιδες, δερματοπάθειες και άλλα.

Ουσιαστικά, χωρίς τον απαραίτιτο, τακτικό, επαγγελματικό καθαρισμό των στρωμάτων εσείς και η οικογένειά σας είστε εκτεθημένοι σε καθημερινά σημπτόματα τα οποία σας προκαλούν απότομα ξυπνήματα και ενοχλήσεις στον ύπνο.
Οστόσο, τα ακάρεα δεν κατοικούν μόνο στα στρώματα αλλά και στους καναπέδες και τις μοκέτες του σπιτιού σας.

Για να βελτιώσετε την δική σας υγεία και την υγεία της οικογένειάς σας, ξεκινήστε από την περιοχή που περνάτε το 1/3 της ζωής σας, το κρεβάτι, όπου κατοικούν εκατομύρια ακάρεα, τα οποία τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει ο άνθρωπος.

Το ξέρατε ότι σε έναν κόκο σκόνης κατοικούν 30.000 ακάρεα? Μια μέση αποικία ακάρεων, δεν ζει απλά, αλλά εισχωρεί στις ίνες των στρωμάτων και των μαξιλαριών και παράγει 40 εκατομίρια περιτώματα κάθε μέρα. Επίσης, τα παράσιτα αυτά αναπαράγονται, γεννούν και αυξάνονται κατά εκατομύρια.Καθώς εσείς κοιμάστε ή ξεκουράζεστε, ξαπλώνετε σε αυτό και το αναπνέετε. Τα παιδιά περνούν το 90-95% της ζωής τους στο σπίτι.Τα παιδιά και κυρίως τα νεογέννητα και αυτά που είναι άνω των 5 ετών, είναι πιο ευαίσθητα, πράγμα που αυξάνονει δραματικά τον κίνδυνο για αλλεργίες. Αυτά είναι ένα μικρό μέρος από τα στοιχεία που έχει κοινοποιήσει οι αμερικανικές υπηρεσίες υγείας.

Για τον καθαρισμό του στρώματος σε βάθος ενδείκνυται μηχάνημα καθαρισμού, με δόνηση και αναρρόφηση στροβιλισμού, ώστε να αφαιρεί την "εσωτερική σκόνη" 99,97% χωρίς να την ανακυκλώνετε πάλι στον χώρο.

 Για να ελέγχετε αποτελεσματικά τα αλλεργιογόνα ακάρεων σκόνης, προτίνεται ο τακτικός καθαρισμός των στρωμάτων, καθώς αφαιρούνται ακόμα και τα αβγά των παρασήτων.

Κάθε φορά λοπόν που πέφτετε στο κρεβάτι σας, κοιμάστε με τον εχθρό σας. Αν προτιμάτε να κοιμάστε μόνοι, απευθυνθείτε σε εμάς για συμβουλές.


Περιεχόμενα προϊόντα στην κατηγορία Καθαρισμός Στρωμάτων: 6

Καθαρισμός Στρωμάτων

Καθαρισμός Στρωμάτων

 Καθαρισμός Στρωμάτων

Dust Mites

Καθαρισμός Στρωμάτων

 Dust Mites

Καθαρισμός Στρωμάτων

Καθαρισμός Στρωμάτων

 Καθαρισμός Στρωμάτων

Καθαρισμός Στρωμάτων

Καθαρισμός Στρωμάτων

 Καθαρισμός Στρωμάτων

Baby

Καθαρισμός Στρωμάτων

 Baby

army of dust mites

Καθαρισμός Στρωμάτων

 army of dust mites

Σελίδα αποτελεσμάτων: [ 1 ]
 

Μέλος της 4uthesite.com
στην κατηγορία Καθαρισμοί Σαλονιών
 
Αρχική  |   Προφίλ  |   Επικοινωνία
Page generation time: 0.008193 sec